IZGRADNJA PROFESIONALNIH KAPACITETA

HRPD Akademija

Hrabrost, znanje, uspjeh

HRPD Akademija je vodeća institucija za obrazovanje i usavršavanje privatnih istražitelja u Hrvatskoj. Naša misija je podići standarde detektivske djelatnosti kroz edukaciju i inovacije.

Detektivska izvrsnost

Dobrodošli u HRPD Akademiju

Naša je misija jednostavna, ali strastvena – postati vaš ključni partner u postizanju izvrsnosti u detektivskoj djelatnosti. Kroz stručno vođene edukacije i suradnju s vodećim institucijama, težimo postati referentno mjesto za cjeloživotno učenje u područjima detektivskih i istražnih djelatnosti. Izgradite svoje kapacitete na područjima kriminalistike, kriminologije, psihologije, sigurnosti, kibernetičke sigurnosti i ostalih srodnih područja.

Pratimo najnovija istraživanja, tehnološke inovacije i zakonodavne promjene kako bismo vas opremili najnovijim alatima i znanjima potrebnim za uspješno obavljanje vašeg posla. Vaš je uspjeh i naš uspjeh, a radimo predano kako bismo vam pružili sveobuhvatnu podršku na vašem putu do izvrsnosti i vrhunskih rezultata.

Pridružite nam se i otvorite vrata neograničenih mogućnosti. Naši bogati edukativni programi i inspirativni tečajevi osmišljeni su kako bismo vam omogućili kontinuirano napredovanje u karijeri. Stupite u korak s najnovijim metodama rada i primijenite najnaprednije tehnike u detektivskoj praksi. Postanite nezaustavljiva snaga u svojoj struci, a naš Alumni klub će vas podržavati s ekskluzivnim privilegijama za vaš profesionalni rast i razvoj vaših neophodnih vještina.

U HRPD Akademiji nema granica za vašu stručnost i ambicije. Pustite mašti na volju, ostvarite svoje ciljeve i zauzmite vodeću poziciju u detektivskom svijetu. Uz HRPD Akademiju kao vašeg partnera, ništa nije nedostižno. Započnite svoje putovanje prema uspjehu već danas!

Najave

Predavanja HRPD Akademije

Naziv predavanja

Sport i nacionalna sigurnost

Termin

06.09.2023. | 18:00h

Lokacija

Online

Sport je nesumnjivi dio hrvatskog nacionalnog identiteta. No, moguće ga je prikazati iz sasvim drugog kuta. Kako on može postati i biti meta i instrument sigurnosnih ugroza poput terorizma, atentata, otmice, korupcije i organiziranog kriminaliteta? Kako izgleda obavještajno djelovanje i špijunaža u sportu, što je i kako funkcionira business intelligence u sportu? Znate li zaista sve o nasilju i ekstremizmu? Sve su to samo neka od pitanja na koja odgovor daje vrsni predavač u zanimljivom predavanju.

Cjeloživotno učenje

U HRPD Akademiji vjerujemo da se učenje ne završava s formalnim obrazovanjem. Stoga smo posvećeni pružanju mogućnosti cjeloživotnog učenja za sve detektive koji teže postati stručnjaci u svojoj djelatnosti. Naši napredni edukativni programi osmišljeni su kako bi zadovoljili potrebe detektiva različitih razina iskustva. Bez obzira jeste li početnik ili već iskusni stručnjak, naši tečajevi će vam omogućiti da unaprijedite svoje vještine i produbite svoje znanje. Kroz podršku stručnih predavača i interaktivnih nastavnih metoda, pružit ćemo vam alate potrebne za uspješno suočavanje s izazovima u detektivskom poslu.

Istraživanja i inovacije

Neprestano pratimo najnovijie trendove i dostignuća u detektivskoj djelatnosti. Kroz našu suradnju s vodećim istraživačkim institucijama, tehnološkim partnerima i zakonodavnim tijelima, osiguravamo da naši polaznici budu informirani o najnovijim istraživanjima, tehnološkim inovacijama i zakonodavnim promjenama. Na taj način omogućujemo detektivima da budu korak ispred drugih, primjenjujući najnovije metode i tehnologije u svojoj praksi. Naša posvećenost istraživanjima i inovacijama čini nas neizostavnim izvorom najaktualnijih informacija iz svijeta detektivske djelatnosti.

Resursi i publikacije

U HRPD Akademiji, nastojimo pružiti našim polaznicima bogat izbor resursa i publikacija koji će im pomoći u daljnjem usavršavanju i istraživanju. Naša biblioteka sadrži relevantne znanstvene članke, knjige, priručnike i korisne linkove koji će vam pomoći da proširite svoje znanje i stručnost. Naš tim stručnjaka pažljivo bira resurse kako bi osigurao da su relevantni i kvalitetni. Bez obzira jeste li u potrazi za specifičnom temom ili želite istražiti širu paletu tema, naši resursi će vas inspirirati i osnažiti da postanete još bolji detektiv.

Politika otvorenih vrata

U HRPD Akademiji njegujemo “Politiku otvorenih vrata” koja nas čini jedinstvenima na tržištu obrazovanja. Naša vrata nisu otvorena samo za detektive, već i za širu javnost koja dijeli interes za cjeloživotno učenje. Vjerujemo da znanje i stručnost ne bi trebali biti ograničeni na određene struke, stoga nudimo inspirativne edukativne programe i tečajeve dostupne svima. Bez obzira jeste li profesionalni detektiv, student, poduzetnik ili jednostavno znatiželjna osoba željna stjecanja novih vještina, dobrodošli ste u HRPD Akademiju. Naše vrhunske edukativne resurse otvaramo pred vama kako biste otkrili nove mogućnosti, proširili svoje vidike i ostvarili svoje potencijale. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite dijelom naše inspirativne obrazovne zajednice, gdje se znanje dijeli i stručnost raste, bez obzira na vašu profesionalnu pozadinu ili iskustvo.