HRPD Akademija

Prijava za edukaciju

Zahvaljujemo na vašem interesu za sudjelovanje na događaju HRPD Akademije! Molimo ispunite ovaj jednostavan obrazac kako bismo vas registrirali za nadolazeći događaj. Vaša prijava omogućit će vam pristup bogatom programu, vrhunskim predavačima i mogućnostima interakcije s ostalim stručnjacima iz industrije. Veselimo se vašem sudjelovanju i zajedničkom dijeljenju znanja i iskustava na ovom inspirativnom događaju HRPD Akademije!

  Što možete očekivati od ovog događaja

  Dobrodošli na inspirativni događaj HRPD Akademije! Ovo je prilika koja će vas oduševiti bogatstvom programa i neprocjenjivim mogućnostima koje će obogatiti vašu detektivsku karijeru. Tijekom ovog događaja, imat ćete jedinstvenu priliku povezati se s vodećim stručnjacima iz industrije, istražiti najnovije trendove i inovacije te primijeniti najbolje prakse u detektivskom radu.

  Očekujte nezaboravna predavanja koja će vas inspirirati i osnažiti vaše vještine, te radionice koje će potaknuti interaktivno učenje i razmjenu iskustava. Sudjelovanjem na ovom događaju dobit ćete certifikat/potvrdu o sudjelovanju, koji će potvrditi vaš angažman u širenju znanja i stručnosti u detektivskoj djelatnosti. Sve informacije o potvrdi stići će na vašu e-mail adresu.

  Pridružite nam se na ovom izvanrednom događaju i osjetite snagu zajedništva među istomišljenicima. Otvorite vrata novim prilikama i usavršite svoje vještine kako biste ostvarili zapažen napredak u svojoj karijeri. Radujemo se što ćemo zajedno stvarati nezaboravno iskustvo na ovom događaju HRPD Akademije!

  Suradnja sa HRPD-om

  Otvoreni poziv na suradnju

  Hrvatski red privatnih detektiva poziva sve osobe, tvrtke, udruge i komore zainteresirane za suradnju da nas kontaktiraju. Detektivska je djelatnost multidisciplinarna i samim time postoji široki prostor za zajednički angažman i aktivnosti na projektima kojima se stvara dodana vrijednost i beneficije za sve učesnike.