Postani član HRPD-a

Pristupnica

Redovitim članom može postati fizička ili pravna osoba koja ima odobrenje za obavljanje detektivske djelatnosti i aktivna je u toj profesiji.

Pridruženim članom može postati osoba koja svojim iskustvom i znanjem doprinosi radu udruge, a pritom nema odobrenje za obavljanje detektivske djelatnosti.

Korporativnim članom može postati tvrtka koja svojim članstvom želi podržati detektivsku djelatnost i rad Udruge. Takvu tvrtku u Udruzi predstavlja izabrani predstavnik te tvrtke.

  Slijedeći koraci

  Tajnik HRPD-a obavijestiti će vas o rokovima za odlučivanje, kao i očekivanom terminu sjednice na kojem će se odlučivati o vašem prijemu u članstvo. Ukoliko se ukaže potreba, od vas se može zatražiti i dodatna dokumentacija.
  Novim će članovima HRPD-a tajnik naknadno dostaviti upute o plaćanju članarine i uputiti ih u rad udruge kao i beneficije koje ostvaruju svojim članstvom.

  Suradnja sa HRPD-om

  Otvoreni poziv na suradnju

  Hrvatski red privatnih detektiva poziva sve osobe, tvrtke, udruge i komore zainteresirane za suradnju da nas kontaktiraju. Detektivska je djelatnost multidisciplinarna i samim time postoji široki prostor za zajednički angažman i aktivnosti na projektima kojima se stvara dodana vrijednost i beneficije za sve učesnike.